Priserne udmærker årets mest innovative designs inden for tekniske produkter eller systemer til fødevare- og landbrugssektoren. Det er den seneste anerkendelse modtaget af New Hollands to banebrydende teknologier, der har modtaget priser verden over for de fordele, som disse teknologier giver landmændene.

Det skriver New Holland i en pressmeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

IntelliSense pro-aktiv og automatisk mejetærsker indstillings-system, der findes på New Hollands CR Revelation mejetærsker, bringer automatisering op på et nyt niveau, og er med til at opretholde maksimal kapacitet, samtidig med at spild og knækkede kerner holdes på et minimum. Systemet gør det muligt for mejetærskeren at reagere hvert 20. sekund og vælge den mest optimale indstilling ud af 280 millioner muligheder, baseret på den sidste nye teknologi, som omfatter den første soldkasse-tryksensor koblet med næste generation af Grain Cam? og elektrisk justerbare rotorlinealer. Denne banebrydende funktion er den første i branchen og giver kunden betydelige fordele med hensyn til produktivitet: maksimal kapacitet, begrænset spild og forbedret kernekvalitet. Den giver også føreren vigtige fordele: færre beslutninger, øget komfort og selvtillid, reduceret træthed og en mere simpel brugergrænseflade.

Det Intelligente anhænger-bremsesystem er en innovativ funktion, som styrer den pneumatiske anhængerbremse automatisk. Systemet er udviklet til New Hollands T7 AutoCommand og T6 AutoCommand traktorer og øger stabiliteten ved deceleration med en anhænger, især på overflader med lav friktion, hvilket øger sikkerheden ved transport og arbejde i marken. Systemet sørger for, at traktorens og anhængerens decelerationshastighed er ens, når traktorens hastighed reduceres udelukkende med den trinløse transmission. Dette opnås ved at registrere traktorens decelerationshastighed og derefter gennem automatisk aktivering af anhængerens trykluftbremser og en regulering af funktionen, så anhængeren decelererer med samme hastighed. Denne styrede og afstemte bremseeffekt leveret af det intelligente anhængerbremsesystem betyder, at standselængden for kombinationen traktor og anhænger praktisk talt er den samme som for traktoren uden anhænger ved deceleration.

Virksomheder verden over indsender forslag til ASABE's årlige AE50-konkurrence, og et panel af internationale teknologieksperter udvælger op til 50 af de bedste produkter. Dommerne udvælger innovative produkter, der bedst fremmer teknologi til fødevare- og landbrugssektoren.

De to New Holland-vindere vil blive særlig omtalt i januar/februar-nummeret 2019 af ASABE's magasin Resource: Engineering & Technology for a Sustainable World, et magasin, der beskæftiger sig med teknologiske løsninger til landbrug, den biologiske sektor samt fødevarebranchen verden over, produceret af ASABE.