Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Næsten 900 deltog i VKST's Vinterfaglige Møder

Af Maskinbladet - 8. feb. 2019 KL. 08:00

Oplæg om handel med råvarer, teknologi og håndværk i marken, et blik på verdensmarkedet og et kig ind i landbrugets image var nogle af de emner, som næsten 900 deltagere blev præsenteret for på VKST's Vinterfaglige Møder.

De Vinterfaglige Møder var for alle med interesse for landbrug. Deltagerne kom for at høre de forskellige oplæg, som alle havde fremtiden som det fælles omdrejningspunkt.

På hvert møde var der besøg af en lokal virksomhedsejer, der fortalte om sin virksomhed og overvejelser omkring fremtiden.

Møderne sluttede af med et indblik i de overvejelser, som ligger bag Landbrug og Fødevarers imagekampagne, og ikke mindst resultaterne af kampagnerne. For fremtidens landbrug er afhængige af goodwill hos forbrugere og politikere. Det skriver VKST i en pressemeddelse.

Lokale virksomhedsejere

I løbet af aftnerne blev der holdt oplæg, hvor man kunne blive klogere på, hvordan man handler sine råvarer i fremtiden, hvad Brexit, Trump og Kina kommer til at betyde for ens økonomi og teknologi, samt det gode håndværk i planteavlen.

De lokale virksomhedsejere, der besøgte de Vinterfaglige Møder i løbet af aftenerne, delte ud af sine erfaringer og fremtidsplaner. Det kom der fem forskellige oplæg ud af, der handlede om alt fra apps til arbejdsplanlægning, moderne svineproduktion, turisme og afgræsning til specialprodukter. De forskellige inputs fra lokale virksomhedsejere var noget, som vakte stor begejstring hos de lokale deltagere.

- Jeg er meget glad for, at så mange har vist deres interesse og opbakning til møderne. I VKST har vi mange faglige arrangementer i vores huse i Nykøbing og Sorø, men det er noget helt særligt for os at komme ud i lokalområderne og møde vores kunder, siger Mads Birk Kristoffersen, der er administrerende direktør i VKST.

De Vinterfaglige Møder, som foregik i januar, blev afholdt i Maribo, Næstved, Roskilde, Gørlev og Stege.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame