I alt 5.695 besøgende gik igennem tælleapparaterne i Messe C i Fredericia, og det overgik alle forventninger hos både arrangører og de flere end 150 udstillere.

- Jeg er ovenud tilfreds med tilstrømningen. Men først og fremmest er jeg glad for de utroligt positive tilbagemeldinger, vi har fået fra udstillerne, siger Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er lykkedes med det, der var intentionen: At skabe et højt specialiseret udstillingsvindue for en af landets vigtigste brancher, tilføjer Peter Sunesen.

To grise med et smæk

Landsforeningen af Danske Svineproducenter havde valgt at afholde deres årlige generalforsamling i tilknytning til messen.

- Det var en ubetinget succes. Medlemmerne satte stor pris på kunne kombinere møde og messebesøg på samme dag, siger direktør i landsforeningen Hans Aarestrup.

Direktøren roser NutriFair for at tiltrække den helt rigtige type besøgende. Det er fagfolk, ikke folk der kigger efter småkager eller kuglepenne, som han formulerer det:

- Vi er i princippet ligeglade med, om der kommer 5.000 eller 100.000 besøgende, hvis blot de 1.000 væsentligste beslutningstagere møder op – og det har de i vid udstrækning gjort her på NutriFair, konstaterer Hans Aarestrup, som melder sin og landsforeningens deltagelse, når næste NutriFair afholdes i januar 2013.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange udlændinge

Antallet af udenlandske besøgende overraskede positivt, oplevede blandt andet Peter Trock-Jansen, ejer af Scanphos, som leverer råvarer til foderstofindustrien.

- Der har været imponerende mange besøgende fra blandt andet Holland, Finland, Tyskland, Sverige og Norge. Allerede i morges løb vi tør for vores internationale brochurer.

- Eksempelvis har stort set hele den finske grovvarehandel været repræsenteret her på NutriFair – det ville kræve flere rejser til Finland, hvis vi skulle have så mange i tale, bemærker Peter Trock-Jansen.