Økologisk Landsforening vil igen i år sætte fokus på økologi hele næste uge sammen med blandt andre Dyrenes Beskyttelse, Food, Coop, Danmarks Naturfredningsforening og en masse andre store og små aktører.

Den Økologiske Uge kickstartes med Økologisk Høstmarked i weekenden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver blandt andet muligt at komme på gårdbesøg, møde de økologiske landmænd, deltage i øko-events i byerne og få gode tilbud på økologiske varer i butikkerne.

Se mere på www.denøkologiskeuge.dk.

- Danskerne har taget økologien til sig, og Danmark er det land i verden, hvor økologiske varer fylder mest i indkøbskurvene. Knap halvdelen af danskerne køber økologisk mad mindst hver uge. Det hylder vi med Den Økologiske Uge. Samtidig er øko-ugen en stor tak til de økologiske landmænd, virksomheder og alle danskere, som i fællesskab driver økologi frem i Danmark, siger Gitte Hvoldal, projektleder i Økologisk Landsforening ? Danmarks forening af økologiske landmænd, virksomheder og forbrugere.

Alle kan blive en del af festlighederne, fortæller Gitte Hvoldal.

På Den Økologiske Uges facebook-side kan man eksempelvis registrere sine økogerninger og deltage i konkurrencen om økologiske præmier.