Semler Agro har siden ankomsten i landbruget sat mange skibe i søen og skabt stor vækst. Nu styrkers organisationen også helt i toppen, hvor Morten Buus skifter stillingen som driftsdirektør ud med titlen som CEO for Semler Agro. Her afløser han Kim Skovgaard Rasmussen, der har fungeret som direktør siden oktober 2016, men nu helliger sig arbejdet som vicekoncerndirektør i hovedkoncernen, Semler Gruppen. Det skriver Semler i en pressemeddelelse.

Skiftet sker som et planlagt skridt for at sikre, at Semler Agro har ressourcerne til at kunne fortsætte udviklingen med øget kundeservice til landbruget og samtidig arbejde langsigtet med målene om fremtidens maskinhandel i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Semler Agro er en virksomhed i fremdrift, og vi har masser af dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil være med i den udvikling, vi gennemgår netop nu. Jeg vil i min nye rolle bygge videre på de mange kompetencer, vi allerede har, og skabe nye muligheder for både de ansatte og kunderne. Vi er stadig en ung virksomhed i branchen, men vi har masser af ambitioner og værktøjer, der gør, at vi også får succes på den lange bane, siger den nyudnævnte CEO, Morten Buus.

Øget fokus gavner kunderne

Med forfremmelsen af Morten Buus til CEO betyder det, han kan bygge videre på den viden, han har tilegnet sig, siden han startede i Semler Agro for snart et år siden. Dermed har han også allerede et godt blik for, hvad landmændene efterspørger. Samtidig skaber det frie hænder til, at salgsdirektør Lars Frederik Henningsen kan koncentrere sig om at fremtidssikre landmændene med de rigtige maskiner.

- Jeg føler, at vi med Morten Buus som CEO og Lars Frederik Henningsen som salgsdirektør har sammensat en direktion, der kan fortsætte med at skabe de innovative løsninger for kunderne, som vi er kendt for hos Semler Agro. Samtidig beholder vi branchekendskabet på nøglepositionerne, som er afgørende for at kunne udvikle forretningen til at passe til behovet i branchen, siger afgående direktør, Kim Skovgaard Rasmussen.

Den fremtidige direktion i Semler Agro tegnes af salgsdirektør Lars Frederik Henningsen og CEO Morten Buus med reference bestyrelsesformanden i Semler Agro, Jens Bjerrisgaard.