I forbindelse med byggeriet af den nye montagehal havde Agrometer A/S rejsegilde onsdag.Montagehallen er et led i at imødekomme den store efterspørgsel. Især i udlandet oplever man en stigende interesse for virksomhedens gylleudlægningssystemer, som man er ene om at producere i verden. I hallen vil der være plads til at producere fem gylleudlæggere. Derudover er der monteret to stk. industrikraner, som hver kan løfte 5 ton. Den nye hal vil give en fordobling af produktionskapaciteten og forventes færdig og klar til indtagelse i uge 23.

Samtidig med rejsegilde kan Agrometer, der indgår i koncernfællesskab med Dansk Smede- & Maskinteknik A/S i Rødding, tilføje, at de opnåede i 2017 en omsætning på 200 millioner kr. hvilket er det hidtil bedste resultat - og hvor det endelige regnskab også forventes at give et rekordoverskud. I løbet af 2017 voksede antallet af medarbejdere med cirka 20 procent således der i dag er 130 ansatte i begge virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover skete et generationsskifte da den tidligere direktør Ivan Petersen og eksportdirektør Peter G. Pedersen gav stafetten videre i marts 2018 til Hans Henrik Nielsen.