Grundvad Maskinhandel A/S har netop fejret 50 års jubilæum og har været Deutz-Fahr-forhandler lige så længe. Det gør Grundvad Maskinhandel til den ældste Deutz-Fahr-forhandler i Danmark og altså også den bedst sælgende i 2010.

- Når Grundvad Maskinhandel har solgt pænt med traktorer i et meget presset marked skyldes det blandt andet forretningens store tradition med mærket. Kunderne kender mærket og føler sig trygge ved samarbejdet, skriver HCP Danmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grundvad har imidlertid også satset på andre kundegrupper end det traditionelle landbrug. 

- Man har rigtig godt fat i skovbrugets mange aktører og sælger også traktorer til kommuner, fritidslandmænd og mange andre uden for landbrugserhvervet, skriver HCP.

Rart at blive påskønnet

Allan Pedersen, direktør for HCP Danmark A/S, var glad for at kunne overrække diplomet for Årets Forhandler til lige netop Grundvad Maskinhandel. 

- Her forenes godt købmandskab og rigtig god kundeservice, og her bevises teorien om, at god betjening af kunderne giver langvarige relationer i praksis, siger han.

Grundvad Maskinhandels ejer og direktør Flemming Christensen er naturligvis også glad for udnævnelsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er altid rart, at det store arbejde, alle her i forretningen udfører, bliver påskønnet. Og det er lidt specielt både at være den ældste Deutz-Fahr-forhandler og så blive Årets Forhandler, siger den glade ejer.