- Vi føler os som mediaet mellem landmændene og gæsterne. Det er vores ansvar at fortælle, hvilket arbejdet landmændene, som er vores leverandører, har lagt i netop de fødevare som nu ligger på tallerkenen. Vi er rigtig stolte over at arbejde med de danske fødevare, og arbejde med de danske landmænd, som er lige så passioneret over fødevarene, som vi er, fortæller chefkokken Andrew Valenzuela, fra Restaurant Alouette under aftens uddeling af Michelin-stjerne, hvor den sjællandske restaurant vandt sin første Michelin-stjerne.

Kvalitet er ikke lig med økologi

Vi føler os som mediaet mellem landmændene og gæsterne.

- Andrew Valenzuela, Restaurant Alouette

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vidste fra begyndelsen, at vi ville fokusere på kvalitet i fødevarerne. Kvalitet betyder, at der skal være en passion, hos de landmænd, som er vores levenrandører. Den samme passion, som vi har for kvalitet, fortæller Andrew Valenzuela.

- Det betyder ikke, at vi kun har økologisk levenrandører, det er ligegyldigt om det er økologisk eller konvontinoel, bare der er gennemsigthed og passion og den gode historie er tilstede.