Metsjö er klar med deres nye TP3 BOX, der er en ni meter lukket transportvogn med hydraulisk åben side. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

TP3 BOX har sin egen hydraulik enhed, som gør det muligt for trailerens funktioner som åbning af siden, der skal udføres uden trækker. Den ni meter lange opbevaringsplads er 2,6 (2,55) meter bred og har en indre højde på 2,970 meter, (total 4 meter), hvilket betyder en kubik kapacitet på 69,5 kubikmeter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med TP3 BOX bygger vi en af de største overdækkede transportvogne, der får en meget høj lastvægt.

Anders Ivarsson - Metsjö

Fleksibilitet og sikkerhed

- Med TP3 BOX bygger vi en af de største overdækkede transportvogne, der får en meget høj lastvægt, siger Anders Ivarsson fra Metsjö.

TP3 BOX har, ifølge viksomheden, en god smidighed, som mange vil sætte pris på både transport af stykkevarer og industrivarer i indhegnet område og på vej. Transportvognen er blevet solgt til industrier, der har brug for hurtigt dækket transport og landbrug, der skal kunne sende deres produkter i et overdækket miljø, som for eksempel grøntsagsdyrkere. Da TP3 BOX har sit eget hydrauliske system, kan dets funktioner anvendes uden traktorer eller lignende køretøjer.