Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

To messer på en uge

Af Finn Gade Knudsen. - 15. jan. 2016 KL. 11:49

I næste uge afholdes der for første gang to specialmesser med fokus på husdyrproduktion.

2016 bliver det første år, hvor landmænd får mulighed for at besøge en helt ny dansk landbrugsmesse i MCH Messecenter Herning.

Farmertech, som den nye messe kommer til at hedde, får premiere den 19.-20. januar 2016.

Det er Landbrug & Fødevarer, der står også bag ønsket om etableringen af Farmertech.

Messen bliver, med klar opbakning fra en række producenter fra agroindustrien, helt anderledes end noget, vi kender i forvejen. Den vil have fokus på udvikling, innovation og videndeling. Det skal blandt andet ske gennem konferencer, faglige aktiviteter og med stor vægt på netværk. Udstillerne får tilbudt indflytningsklare stande på 12-36 kvadratmeter, og alle deltager under de samme forudsætninger, uanset om det er en stor eller mindre virksomhed.

Femte år med Nutrifair

Den 20. og 21. januar afholder Nutrifair sin jubilæumsmesse. Det er femte år messen afholdes, og man forventer igen i år mange besøgende. På de seneste fire messer har flere end 80 procent af de besøgende været beslutningstagere, og flere end 50 procent af udstillerne har fået ordrer med hjem fra messen. Det viser en undersøgelse, som messen har foretaget.

Nutrifair har på få år fået et bredt, internationalt islæt både på udstiller- og besøgssiden, og man kan møde mange udenlandske udstillere på messen, som foregår i Fredericia.

Bovi er til stede

Selvom de to messer overlapper hinanden, vil Bovi være til stede på begge messer. Mediehuset FagBladsGruppen, som ejer Bovi, har stand på begge messer, hvor man kan henvende sig og lave en aftale, hvis man gerne vil i kontakt med os. Endvidere vil jeg som redaktør være tilstede på de to messer, så løber du ind i mig, er du meget velkommen til at rette henvendelse. Jeg håber du får nogle gode messedage.

Læs mere i Bovi

Læs allerede nu mere om de to messer og deres udstillere, i det nyeste nummer af Bovi, der udkommer idag.

Du kan også læse mere allerede nu læses på www.bovilogisk.dk. Artiklen om Farmertech kan læses her, mens artiklen om nutrifair kan læses her.

Der kan bestilles abonnement på www.bovilogisk.dk eller 7620 7970.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame