Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Messe når vigtigt mål

Af ame - 9. aug. 2018 KL. 14:45

Maskiner under Broen har solgt 100 stande, og det er en tredjedel mere end ved messen i 2016.

Der er nu solgt 100 stande til Maskiner under Broen, og flere kommer stadig til. Der var egentlig meldt udsolgt, og det var udtryk for, at det planlagte areal var solgt, men nu er der gjort plads til flere stande, og udstillingsarealet er udvidet lidt ud mod parkeringspladsen, uden at der er grund til at frygte mangel på parkeringsplads. Det skriver Maskiner under Broen i en pressemeddelelse.

Med det gode salg af stande er økonomien sikret for medlemmerne af Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, som står bag messen.

Udstillingsleder Erik Nissen kan fortsat berette om interesse fra nye udstillere.

- Der er en fantastisk interesse, og jeg har flere kontakter, som overvejer placering eller størrelse. Det er, som om succes avler mere succes, og det kan jeg egentlig godt forstå. Når der kommer så mange og så spændende udstillere, er det et interessant selskab at være i, men vi holder os til branchen. Vi har ikke nået det store tal ved at brede os ud over ligegyldige udstillere. Alle har maskiner, redskaber eller tilbehør til professionelle brugere, siger Erik Nissen.

Maskiner under Broen har åbent fra kl. 9.00 til 17.00 begge dage den 22.-23. august, og pladsen ligger tæt ved en ny Lillebæltsbro.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame