Maskinhandlerkæden Johs. Mertz, der har hovedkontor i Nykøbing Falster, har ansat Christian Holst som administrerende direktør.

Christian Holst kommer fra en stilling som administrerende direktør i Väderstad Danmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye direktør får særligt ansvar for salg, og ansættelsen sker som et led i en plan om at ruste Johs. Mertz til fremtiden. Det betyder, at ledelsen består af Christian Holst samt Lise Bennike. Udover tilføjelsen i ledelsen fortæller Johs. Mertz yderligere, at virksomheden planlægger at åbne et nyt, stort maskincenter i Maribo.

- Med så stærke kræfter ombord er det trygt at give stafetten videre. Når det er på plads, har jeg derfor valgt at trække mig tilbage fra den samlede daglige ledelse og dermed træde ud af direktionen for Johs. Mertz A/S. Jeg vil fremover bruge kræfterne gennem bestyrelsen på den strategiske udvikling af Johs. Mertz, på udviklingen af de øvrige selskaber i koncernen samt ikke mindst på opbygningen af det nye center for brugte maskiner i Nykøbing F., fortæller indehaver Per Mertz.

De sidste brikker mangler endnu at falde helt på plads, men Johs. Mertz håber at kunne påbegynde opførelsen i efteråret og åbne i løbet af 2016. Med investeringen ønsker virksomheden at styrke sin position på Lolland Falster. Der bliver tale om helt moderne faciliteter med udstilling og salg af nye maskiner samt specialudstyret værksted med service og reservedelslager.

- Med de mange kunder vi har på Lolland-Falster er det samtidig vigtigt at slå fast, at vi fortsætter med at udføre service i både Nakskov og Nykøbing F. På Holger Brodthagensvej i Nykøbing F vil vi i øvrigt samle alle de brugte maskiner fra vores forretninger på både Sjælland og Lolland-Falster, så der her bliver mulighed for at se et større udbud af gode, brugte maskiner, siger finansdirektør Lise Bennike.