I oktober slår Herborg Maskinforretning dørene op til virksomhedens nye filial, som kommer til at ligge i Struer.

Den nye butik bliver afløser for afdelingen i Nørre Nissum, og flytningen forklarer Herborg Maskinforretning således:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For os handler det om synlighed og profilering, som er bedre i Struer. Vi kommer samtidig tættere på vores kunder, siger Lars-Erik Pedersen, der er direktør i Herborg Maskinforretning.

Den nye butik får til huse i lokaler på 1750 kvadratmeter, og heraf bliver de 390 kvadratmeter til butik. Herborg Maskinforretning satser i den nye butik både på det professionelle segment samt på privatkunder.

- Vi kommer til at gøre en del ud af varer til have- og parkområdet, så det bliver også en butik for private, siger Lars-Erik Pedersen.

Lokalerne er i øjeblikket ved at undergå renovering, og hvis alt går efter planen, vil den nye butik åbne den 1. oktober.

Det er planen, at personalet fra virksomhedens afdeling i Nørre Nissum flytter med til Struer, og på sigt håber Herborg Maskinforretning at ansætte flere, selvom der på nuværende tidspunkt ikke er konkrete planer om at udvide medarbejderflokken i den nye butik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herborg Maskinforretning har yderligere to afdelinger, som findes i Herborg ved Videbæk og i Farre nær Give. Virksomheden forhandler maskiner fra John Deere.