Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Maskinbladets største Facebook-hits

Af Mads Blenker - 30. dec. 2017 KL. 08:50

2017 lakker mod enden, og vi gør her status over årets største hits på Facebook.

Når man ser på årets største hits fra Maskinbladets Facebook-side, er der ingen tvivl om, at 2017 stod i maskinernes tegn. Vi har samlet de tre største hits fra året der gik, og de er to fællestræk ved alle tre historier. De handler om store maskiner, og de er ledsaget af en flot video.

Årets top tre ser ud på følgende måde:

Tre aksler

Hos Agcos danske udviklingsafdeling af høstmaskiner i Randers har man i flere år eksperimenteret med en anden udformningen af mejetærskerens undervogn, end den vi kender til i dag. De arbejder nemlig på et koncept, hvor mejetærskeren har tre aksler. Den utraditionelle tilgang til mejetærskere blev årets største hit på Maskinbladets Facebook-side, og du kan se videoen lige her.

Triple-montering

Tvillingehjul er et almindeligt kendt fænomen, men en triple-montering er derimod noget mere sjælden. Derfor blev det da også et stort hit, da vi kunne vise en video af Bjarne Nielsens John Deere-traktor, der er udstyret med en triple-montering. Du kan se videoen lige her.

Imponerende klodser

På tredjepladsen over årets største Facebook-hits på Maskinbladet skal vi en tur til Agritechnica, hvor danske Allan Clausen viste sine imponerende Lego-modeller af landbrugsmaskiner frem. Hvis det ikke går lige i hjertet på enhver maskin-entutiast, så ved jeg ikke, hvad det gør. Du kan se videoen her.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame