Maskinbladet er eksklusiv dansk mediepartner på PotatoEurope, som finder sted i Bockerode ved Hannover i Tyskland i dagene 3. og 4. september. Det betyder, at avisen dækker arrangementet redaktionelt og også deltager på messen med en stand.

Bag arrangementet står den tyske landbrugsorganisation DLG.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Maskinbladet vil med samarbejdet øge det internationale fokus på det professionelle landbrug i Danmark, herunder danske maskinhandlere og danske producenter. Det er vigtigt, at dansk landbrug er synligt i internationalt øjemed og dermed skaber mulighed for eksport af maskiner, siger salgschef Toby Nielsen, Maskinbladet.

I forvejen har Maskinbladet gennem flere år været en del af UsedTecWorld, et samarbejde af førende internationale medier til det professionelle landbrug.

PotatoEurope er både en udstilling og en storstilet demonstration af udstyr med mulighed for at se og prøve maskiner i arbejde på næsten 30 hektar.

- PotatoEurope har deltagelse af alle førende virksomheder i hele kartoflens værdikæde, og de førende internationale kartoffeleksperter ventes at deltage, fremhæver Toby Nielsen.

Han tilføjer, at arrangementet er en perfekt platform til at introducere tekniske nyskabelser, da der deltager 200 udstillere fra hele verden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alene på et stort testareal vil der være mulighed for at kigge nærmere på flere end 30 forskellige kartoffelsorter.

- PotatoEurope er også stedet, hvor man kan følge med i fremtidige tendenser og spotte nye muligheder, siger Toby Nielsen.

Ved seneste PotatoEurope i 2010 var der besøgende fra ikke færre end 46 lande.