Samson Agrolize demonstrerer ny Samson nedfælder ovenpå nyheden om, at Samson Agro til kommende sæson lancerer ny nedfælder, og inviterer allerede til demonstration af netop denne nye nedfælder.

- Vi ser frem til at byde mange besøgende velkomne på dagen og fremvise den nye Strip-Tills flotte og præcise arbejde med placering af gylle, siger salgschef hos Samson Agrolize, Søren Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Samson Strip-Till placerer gylle til rækkeafgrøder, som skal være tilgængelig gennem hele vækstperioden, er tilførsel af nitrifikationshæmmer i gyllen ved brug af Strip-Till relevant. Nitrifikationshæmmer modvirker netop udvaskning af gylle ved at binde næringsstofferne i gyllen, så de er plantetilgængelige længere.

- Vi har i godt et års tid haft eneforhandlingen i Danmark af doseringssystemet til Vizura nitrifikationshæmmer DosiMax. Vi ser frem til også at kunne fremvise denne teknologi, som er et værdifuldt supplement til den tidlige placering af gylle i rækkeafgrøder med Samson Strip-Till, på dagen. Alt i alt er den nye Strip-Till sammen med dosering af nitrifikationshæmmer et utroligt stærkt setup til placering af gylle til for eksempel majs, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, og som vi forventer os meget af, fortsætter Søren Hansen.

Demonstrationen med Samson Strip-Till foregår tirsdag hos Jacob Petersen i Rødekro.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.