Store og små traktorer fra John Deere. En læssemaskine fra Kioti. Såmaskiner. En halmspreder og en halmpresser. De er blot nogle af de maskiner, der er til salg på Giga Auktion, som bliver afholdt ved Messecenter Herning lørdag den 3. december.

Arrangørerne er også klar med gummigeder, der både kan bruges i landbruget og entreprenørbranchen. Derudover er der også bobcatte, stålcatte, maskiner fra Liebherr, Komatsu, Volvo, JF og andre. I alt vil man kunne byde på omkring 80-100 forskellige maskiner, hvilket kan imponere mange, men dog kun er en lille del af arrangørernes oprindelige målsætning om 800 maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi regnede med væsentligt flere maskiner, det må vi indrømme. Men det kommer også an på, hvad du definerer som en maskine, fordi vi har alle mulige mindre maskiner som græsslåmaskiner, invalidekøretøjer, osv., siger auktionarius Alex Kristensen.

- Og nu har vi så nogle lastbiler, personbiler og både i stedet for, tilføjer han - blandt andet med henvisning til lastbilerne fra MAN, Iveco og Mercedes.

Håber på 10.000 mennesker

Maskiner og køretøjer er dog kunne en lille del af, hvad ASP Event, der står bag auktionen, kan tilbyde de besøgende. Således vil man blandt andet kunne byde på 300 elevationssenge, byggestilladser, tagplader, vinduer, døre og små ting som værktøjer, radioer og dvd'er. Nå ja, så er der også en helikopter.

- Det ser positivt ud. Der er mange fine varer, lyder det fra Alex Kristensen.

- Vi starter på eftersyn fredag den 2. december, så folk kan komme og kigge, og lørdag er der igen eftersyn fra klokken syv, og så starter selve auktionen klokken 10, fortæller han og tilføjer, at han håber at være færdig ved firetiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangørerne har fået tilsagn om, at der kommer mange mennesker og håber, at 10.000 eller måske endda flere vil finde vejen til Messecenter Herning på lørdag.