For Agroskolen i Hammerum blev åbningsdagen for Svinekongressen 2014 en særlig dag.

Årsmødet og kongressen for svineproducenter 2014 valgte nemlig at kåre Malene Ankerstjerne Eriksen, 2. Hovedforløbselev på Agroskolen i Hammerum, til Årets Svineelev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Underviser Dorthe Frederiksen og Malenes arbejdsgiver Lene Nørgaard mener begge, at titlen er fuldt fortjent:

- Malene er en helt særlig pige. Hun er modig og sej ? og altid nysgerrig på at lære nyt. Hun er en rigtig god kammerat og med sin charme, får hun de øvrige kammerater med, og spreder altid en god stemning i klassen, siger Dorthe Frederiksen, underviser på Agroskolen.

- Malene er en pige med ben i næsen. Hun er ikke bange for at give sin mening til kende, hun bidrager med spørgsmål og gode diskussioner i undervisningen, hun stiler ambitiøst i opgaveløsninger - og så er hun bare rigtig god til at tage hånd om grisene, fortsætter Dorthe Frederiksen.

- Der var slet ingen tvivl om, at Malene var den helt rigtige at indstille til Årets Svineelev 2014, siger Dorthe Frederiksen afslutningsvis.

Også Malenes arbejdsgiver Lene Nørgaard er klar i sin udmelding:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Malene er i den grad kandidat til Årets Svineelev. Hun er en god ambassadør for landbruget.

Hun begrunder dette med Malenes ivrige lyst for ny viden og hendes stolthed i at være svinepasser. Herudover beskriver hun Malene som en altid pligtopfyldende og arbejdsom pige - og ikke mindst en god arbejdskollega.