Landbrug & Fødevarer præsenterer i dag en samlet 2025-plan, "Vejen ud af vækstkrisen," med 35 konkrete forslag, der kan bringe gang i væksten i Danmark.

Planen indeholder blandt andet en række forslag, der skal øge arbejdsstyrken, åbne nye investeringsveje til gavn for små og mellemstore virksomheder - og initiativer, som skal sikre et bedre match mellem uddannelser og arbejdsmarkedet. Den samlede gevinst af forslagene i Landbrug & Fødevarers plan er opgjort til, hvad der svarer til 105.000 fuldtidsstillinger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Uden virksomheder og uden eksport vil velfærden skrumpe, og vi vil alle blive fattigere.

Karen Hækkerup, administrerende direktør, Landbrug & Fødevarer

Målet med planen er at inspirere de politiske partier, der i den kommende tid indleder drøftelser om en økonomisk plan, der skal række frem mod 2025.

Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, siger:

- Vi ønsker at give vores bidrag til debatten om, hvordan vi kan sikre vækst og velfærd i Danmark. Vækst i den private sektor er nøglen til at sikre fremtidens velfærd. Uden virksomheder og uden eksport vil velfærden skrumpe, og vi vil alle blive fattigere. Vi håber, at de politiske partier på Christiansborg finder god inspiration i vores 2025-plan.

Læs planen her.