Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Lej en selvkørende sprøjte til fast pris

Af JOF - 13. mar. 2019 KL. 11:57

Det er nu muligt at leje en selvkørende sprøjte til fast pris pr. hektar hos TBS.

Mange maskinstationer og større gårde overvejer at udskifte den gamle trailersprøjte til en selvkørende sprøjte, men tøver med at tage springet, for hvad nu hvis den nye teknologi ikke passer til driften eller temperamentet? Nu tilbyder TBS tvivlerne at leje en sprøjte til 2019-sæsonen til en fast hektarpris, så de kan afprøve mulighederne under hjemlige forhold, før de beslutter sig, skriver TBS i en pressemeddelelse.

- Vi har et pænt nysalg af de nye Fendt Rogator sprøjter til både nye og eksisterende kunder. For den sidste gruppes vedkommende er der tale om byttehandler, for nogle af dem har kørt med selvkørende sprøjter i mange år allerede. Og det er disse indbyttede Challenger Rogator, vi nu har mulighed for at leje ud, fortæller salgschef Jens Hansen.

Han håber naturligvis, at kunderne ender med at købe sprøjterne, når de har oplevet fordelene ved den store kapacitet, så man kan sprøjte alle marker på det helt optimale tidspunkt, eller f.eks. har fået glæde af at udbringe flydende gødning og mikronæringsstoffer med høj præcision. Samtidigt understreger han, at der bestemt ikke er købetvang! Kunderne binder sig kun til 2019 og et vist antal hektar, derefter står det dem helt frit at levere maskinen tilbage ved sæsonens afslutning. Lejen vil typisk ligge omkring 37 kroner pr. hektar.

Det er fristende at spørge til, om udlejningssprøjterne er forældede modeller. "Nej, bestemt ikke", siger Jens Hansen, TBS.

- De brugte Challenger Rogator-sprøjter er på et højt teknisk niveau. Topmodellen Challenger Rogator RG 655D med komplet dansk udstyrspakke er for eksempel på listen over udlejningsmaskiner. Og meget bedre end den får man det ikke.

Ser man på udstyrslisten, betyder det 6000 l tank, 36/24 meter dobbeltstrenget alu-bom og Air-Jet, justerbar sporvidde og frihøjde, luksuskabine og meget mere, så noget er der om snakken, selvom de nye modeller er grønne og hedder Fendt Rogator.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame