DSV Frø Danmark A/S får ny administrerende direktør den 15. december. Lasse Skovlund Bech afløser Jens Rud Rasmussen, som er konstitueret som direktør for firmaet i en overgangsperiode. Det skriver DSV Frø Danmark A/S i en pressemeddelelse.

Lasse Skovlund Bech er cand. merc. fra CBS, Copenhagen Business School. Han har beklædt forskellige stillinger hos DLG på Axelborg blandt andet som direktionsassistent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lasse Skovlund Bech har i fem år været adm. direktør for Scandagra Polska, der er et Polsk joint venture mellem DLG og Lantmännen. Siden februar 2017 har han arbejdet i Polen som selvstændig konsulent med opstart og ledelse af virksomheder som speciale.

- Vi er glade for at byde Lasse Skovlund Bech velkommen til DSV, Deutsche Saatveredelung, siger Clive Krückemeyer, som er bestyrelsesformand for DSV Frø Danmark A/S. Han fortsætter:

- Danmark er både et vigtigt frømarked for DSV-gruppen og ikke mindst et afgørende område for koncernens produktion af græs- og kløverfrø.

- Vi ser frem til, at Lasse Skovlund Bech fremover kan befæste og udbygge firmaets position, og med hans karrieremæssige baggrund ser vi ham som en styrkelse af det internationale lederteam i DSV-gruppen.

- DSV er en international orienteret koncern i en utroligt spændende udvikling. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle det danske selskab, som en vigtig del af det internationale setup, siger Lasse Skovlund Bech, og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Virksomheden har dygtige medarbejdere og et stort potentiale såvel på det danske marked som på det globale marked.

- Jeg ser frem til at kunne udnytte mine kompetencer til at bidrage til denne udvikling således, at virksomheden fortsat kan blive ved med at være på forkant med udviklingen og skabe værdi for såvel kunder som frøavlere.