Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Landmændenes stemme er vigtig i debatten

Af MAN - 21. maj. 2019 KL. 17:15

Politikerne har brug for at høre fra landmændene i valgkampen, lyder det fra Jens Gammelgaard, formand for Landbrug og Fødevarer Østjylland.

Landbrug og Fødevarer Østjylland, inviterer i samarbejde med Fødevareforbundet NNF Østjylland til vælgermøde i Horsens 29. maj i Landbrugets Hus.

Det er ikke ligegyldigt, hvem der sætter den politiske dagsorden i Danmark, hvis man er landmand. Derfor mener Jens Gammelgaard, formand for Landbrug og Fødevarer Østjylland, at det er vigtigt for danske landmænd, at komme til vælgermøderne og sætte sig ind i, hvad de lokale kandidater ved om landbruget.

- Vi skal have forklaret, hvad landbruget gør, og hvad vi har tænkt os at gøre, men det er også vigtigt for landmanden at sætte sig ind i den politiske dagsorden. Hvem der i sidste ende kommer til at sætte den politiske dagsorden, kan få store konsekvenser for os, mener Jens Gammelgaard.

- Vi har brug for at få at vide, hvordan politikerne fortsat vil sikre danske arbejdspladser indenfor fødevarebranchen. Vi ønsker en garanti for en værdig tilbagetrækning for medarbejdere i fødevareindustrien, understreger Flemming Hansen, afdelingsformand, Fødevareforbundet NNF Østjylland, som sammen med Jens Gammelgaard byder velkommen til vælgermødet.

Efter velkomsten vil der være en kort præsentation af Landbrug & Fødevarers klimapolitik ved Thor Gunnar Kofoed, som er viceformand, inden der vil være en præsentation af de fremmødte kandidater i panelet og efterfølgende debat. Socialdemokratiet og Venstre deltager i panelet ved Henrik Dam Kristensen og Troels Lund Poulsen. De øvrige partier i Østjyllands Storkreds er ligeledes inviteret til at møde op med en kandidat.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame