Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Landbruget er min fremtid

Af FRANK MØLBY - 15. feb. 2016 KL. 12:46

Marcell Hoffmann Lauritsens største ønske er at blive selvstændig landmand, og han er godt på vej til at opfylde sin drøm.

Et af de første skridt imod at blive selvstændig landmand er taget for 22-årige Marcell Hoffmann Lauritsen fra Sunds. Han blev nemlig uddannet som faglært landmand den 27. januar 2016 fra Agroskolen i Hammerum. Næste skridt ventede allerede den 1. februar, hvor han startede på uddannelsen som produktionsleder.

- Ved at fortsætte på denne uddannelse får jeg mere undervisning omkring økonomi, og samtidig er det et minimumskrav for at kunne erhverve en gård. Jeg har også fået at vide, at jeg kunne tage Agrarøkonomuddannelsen, men det er et år mere på skolebænken, og det er min tålmodighed ikke umiddelbart til, da jeg rigtigt gerne vil videre, fortæller Marcell Hoffmann Lauritsen og fortsætter:

- Så efter uddannelsen til produktionsleder er det mit ønske at tage skridtet videre som selvstændig. Om jeg så skal starte småt, eller hvad jeg skal, må tiden vise.

I Agro, der udkommer i dag fredag den 12. februar kan du læse mere om Marcells baggrund, hans interesser, ønsker og tanker om fremtiden inden for landbruget.

Artiklen kan læse gratis ved at klikke her:

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs artiklen på dit foretrukne medie

Læs artiklen på Tablet

Tablet

Læs artiklen på Smartphone

Smartphone

Læs artiklen på Desktop

Desktop/E-avis

Læs artiklen på Print

Print