I dag og torsdag slår LandboNord endnu en gang dørene op til årsmøder. Til forskel fra de fælles samlingsmøder, man ellers ser i markedet, så efterspørger LandboNords kunder, at årsmøder skal tage udgangspunkt i fagrådgivningerne.

Hos LandboNord kan man således deltage i hele seks forskellige årsmøder: Kvæg, svin, planter, mink, fjerkræ og økonomi. Det stigende deltagerantal til LandboNords årsmøder, i en tid med nedgang i antal bedrifter, viser at fagrådgivning er den rigtige vej at gå.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan se på tilmeldingerne, at vi til de to møder når op omkring et deltagerantal på 700, hvilket er rekord. Det er ikke uden stolthed i vores stærke faglige rådgivningsenheder, at vi tager imod så mange kunder - og de kommer fra hele Jylland. Vi har som vanligt lagt os i selen for at give alle en så udbytterig og faglig stærk dag som muligt, siger chefkonsulent i LandboNords KvægRådgivning, Anne-Mette Søndergaard og fortsætter:

- Ja, godt nok laver vi kvægrådgivning til over 20 procent af de danske køer, men at så mange vælger at køre både to og tre timer i bilen hver vej, bestyrker mig bare i, at vi gør et eller andet rigtigt både på rådgivning, men også på vores store årsmøder.