Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

LandboNords fagrådgivning sætter ny rekord

Af loc - 23. jan. 2019 KL. 15:05

Med et forventet deltagerantal på omkring 700 til årsmøderne i kvæg- og svinerådgivning sætter LandboNord ny rekord.

I dag og torsdag slår LandboNord endnu en gang dørene op til årsmøder. Til forskel fra de fælles samlingsmøder, man ellers ser i markedet, så efterspørger LandboNords kunder, at årsmøder skal tage udgangspunkt i fagrådgivningerne.

Hos LandboNord kan man således deltage i hele seks forskellige årsmøder: Kvæg, svin, planter, mink, fjerkræ og økonomi. Det stigende deltagerantal til LandboNords årsmøder, i en tid med nedgang i antal bedrifter, viser at fagrådgivning er den rigtige vej at gå.

- Vi kan se på tilmeldingerne, at vi til de to møder når op omkring et deltagerantal på 700, hvilket er rekord. Det er ikke uden stolthed i vores stærke faglige rådgivningsenheder, at vi tager imod så mange kunder - og de kommer fra hele Jylland. Vi har som vanligt lagt os i selen for at give alle en så udbytterig og faglig stærk dag som muligt, siger chefkonsulent i LandboNords KvægRådgivning, Anne-Mette Søndergaard og fortsætter:

- Ja, godt nok laver vi kvægrådgivning til over 20 procent af de danske køer, men at så mange vælger at køre både to og tre timer i bilen hver vej, bestyrker mig bare i, at vi gør et eller andet rigtigt både på rådgivning, men også på vores store årsmøder.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame