Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

LandboNord-direktør ny formand for DLBR

Af SSV - 6. dec. 2018 KL. 16:15

Uffe Bertelsen blev på generalforsamlingen tirsdag valgt til formand for samarbejdet i DLBR. Han afløser Tage Hansen, direktør i LHN.

Uffe Bertelsen er vestjyde fra Tvis. Han kom til LandboNord som administrerende direktør i 2011 efter en karriere i revisionsbranchen hos KPMG, senest som statsautoriseret revisor og partner.

Den nye formand ser udrulningen af den nye strategi, DLBR 2.0, som en af hovedopgaverne i den kommende tid.

- I strategien er to kernetemaer, som vi i udpræget grad skal have fokus på, nemlig digitalisering/robotisering og implementering. Her har vi muligheder for i fællesskab at løfte meget på centrale områder, som vi arbejder med i DLBR-regi, primært økonomi og de afledte administrative funktioner. I den nuværende situation handler alt om bundlinje og den sidste krone, og det skal vi selvfølgelig som rådgivere have fuld opmærksomhed på, siger Uffe Bertelsen.

- Den digitale bølge buldrer afsted, og i landbruget og hele det setup, vi har omkring landbruget i Danmark sidder vi i dag på enormt mange data, som kan anvendes på helt nye måder, der styrker rådgivningsydelserne overfor landbrugsvirksomheden ? samtidig med, at den enkelte landmand opnår helt nye muligheder for overblik og ledelsesindsats i egen virksomhed, fastslår han.

Den nye formand ser generelt et DLBR i god gænge. Blandt andet udvikler samarbejdet med Seges sig i hans øjne positivt.

- Formkurven er klart opadgående, lad mig sige det sådan. Der arbejdes rigtigt godt og stabilt i Seges for hele tiden at blive skarpere og få endnu mere af den agilitet, som for mig at se er helt afgørende i en omskiftelig branche. Jeg kan kun være tilfreds med udviklingen, selv om der altid er plads til forbedringer, siger Uffe Bertelsen.

På generalforsamlingen blev Thomas Bay Jensen, direktør for Bornholms Landbrug & Fødevarer, valgt til formandskabet i stedet for Tage Hansen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame