Ejendomsmæglerselskabet LandboGruppen Syd ApS kan for andet år i træk glæde sig over at blive hædret af dagbladet Børsen med en Gazelle som tegn på, at selskabet i de sidste fire år har haft en positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen.

Det sker samtidig med, at selskabets direktør Bent Holm har besluttet udelukkende at koncentrere sig om selskabets aktiviteter i fremtiden. Hidtil har Bent Holm tillige haft en rolle som direktør for fællesaktiviteterne i de fem LandboGruppen-forretninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjælper landmandsfamilier

- Det er med ydmyghed, vi modtager Gazelle-prisen. Ejendomsmarkedet på landbrugsområdet er præget af stor konkurrence, og at vi i LandboGruppen Syd har opnået en god position hænger sammen med, at vi har fokus på, at salg af landbrugsvirksomheder og ejendomme er salg af livsværk,og at de ansatte beskæftiger sig med mennesker, siger Bent Holm.

- Der er mange følelser forbundet med at sælge et landbrug, som både har været rammen om en families virke og et produktionssted. Vi er derfor meget glade for at vi kan hjælpe mange landmandsfamilier og være med til at udvikle området. At vi så modtager en gazelle-pris oveni, er kun et plus, siger Bent Holm.

Vækst i vanskeligt marked

Bestyrelsesformand Anders Andersen, LandboSyd, er stolt over Gazelle-prisen:

- Det er flot gået af det ansatte, at de formår at skabe vækst i et vanskeligt marked ikke bare lokalt, men også i resten af Danmark. Gazelle-prisen er fuldtud fortjent og et synligt bevis på, at virksomhedens medarbejdere gennem en årrække har arbejdet seriøst og er blevet en væsentlig spiller på markedet, siger Anders Andersen.

Erfaring og know-how

- I mange tilfælde er det et omfattende og kompliceret arbejde at sikre et godt grundlag for en handel, siger Bent Holm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Vores erfaring og knowhow er med til at skabe tillid mellem parterne, og mange vælger LandboGruppen Syd, fordi de har hørt, at andre har haft gode oplevelser med os. Således blev 40 procent af handlerne i 2018 gennemført uden markedsføring og kun med direkte kontakt med parterne, siger Bent Holm.

LandboGruppen Syd ApS er LandboSyds datterselskab, blev etableret i 2008 og har netop fejret 10 års fødselsdag. Det er en del af en landsdækkende kæde med fem ejere, syv afdelinger og samlet 25 medarbejdere. LandboGruppen Syd har fire medarbejdere; Carina Jessen, Lars Bukhave, Jette Clausen og Bent Holm, som holder til i Aabenraa centralt placeret ved den sønderjyske motorvej.