De aktive medlemmer af Landboforeningen Limfjord kan se frem til at få refunderet nogle af deres medlemskroner, idet Landboforeningen Limfjord indstiller til generalforsamlingen, at 500.000 kr. udloddes til aktive medlemmer i forhold til købte ydelser i Landbo Limfjord i 2018.

- Landboforeningen har i mange år udloddet en del af overskuddet i foreningen til sine medlemmer, som belønning for at medlemmerne bakker op om Landbo Limfjord og deres landboforening. Sidste år valgte vi dog at bruge pengene på en jubilæumsfest for vore medlemmer, da foreningen kunne fejre 175 års jubilæum. Det blev en rigtig dejlig fest med mange glade medlemmer. Men i år vil vi igen indstille til generalforsamlingen, at der sker udlodning til medlemmerne, fortæller formand for Landboforeningen Limfjord, Claus Clausen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På generalforsamlingen d. 30. januar 2019 vil aftenen starte med det store pølsebord, hvorefter selve generalforsamlingen starter. Formanden vil her berette om foreningens virksomhed og det politiske arbejde i det forløbne år, og regnskabet for 2017/2018 vil blive fremlagt til godkendelse af medlemmerne. Der vil på generalforsamlingen ske uddeling af landboprisen, og efter den ordinære generalforsamling vil kommunikationsdirektør fra Landbrug & Fødevarer Christian Hüttemeier gøre de fremmødte klogere på kommunikationsområdet.

- Vi oplever, at mange er frustrerede over hvad der bliver sagt ? og ikke sagt i medierne. Gælder det om at råbe højest?, spørger Claus Clausen retorisk og fortsætter:

- Det tænker vi ikke. Vi i landboforeningen mener, at det er vigtigt med en åben og sobert kommunikation. Men selvfølgelig skal vi også være til stede, når der er noget, der rører på sig - eller noget er uretfærdigt eller bliver meldt forkert ud. Derfor har vi inviteret Christian Hüttemeier til at fortælle om, hvordan og hvorfor vi kommunikerer med omverdenen, som vi fra landbrugets side gør.

- Jeg håber at se mange af vore medlemmer til generalforsamlingen. Det er her politikken bliver diskuteret og signaler sendt videre til omverdenen, slutter Claus Clausen