Det var en anderledes frokost, der i dag blev afholdt hos LandboThy på Videncenter Thy-Mors.

Alle medarbejdere, inklusiv en intetanende ledergruppe, blev i dag overrasket af to elever og repræsentanter fra HK Nordjylland med overrækkelse af prisen for Årets Elevplads 2018 indenfor revision.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to økonomielever Anita Nymann Jensen og Emilie Nordmand Pedersen havde nemlig allerede i oktober indstillet deres arbejdsplads til prisen.

I indstillingen skrev de to elever:

- Vi er ikke i tvivl om, at der findes mange gode elevpladser i Danmark, men vi kan simpelthen ikke forestille os, at de kan måle sig med LandboThy.

- LandboThy er en virksomhed, som kan det hele. De giver os elever mulighed for at være os selv og for at bidrage med alt det, vi er gode til, både fagligt og personligt. De sætter samtidig en stor ære i at forme os som mennesker og få det bedste frem i os. Det er alle disse parametre, der tilsammen gør, at vi mener, at LandboThy er Danmarks bedste elevplads, og som gør, at vi elsker at tage på arbejde hver eneste dag, skrev eleverne i indstillingen.

Glad ledelse

Det var med stor ydmyghed og stolthed at både elevansvarlig, Kathrine Dahl Petersen, afdelingschef Margit Galsgård og adminstrerende direktør Henrik H. Galsgaard tog imod prisen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan da kun være stolt først og fremmest over at have unge, så initiativrige mennesker, der indstiller os årets elevplads. At vi så ovenikøbet vinder, er simpelthen bare dejlig, sagde adminstrerende direktør Henrik H. Galsgaard og fortsatte.

- Det er en flot hæder til hele LandboThy og vores medarbejdere, som alle gør en enestående indsat for, at vi har en rigtig god arbejdsplads.

LandboThy, Thisted, er både Landboforening og rådgivningsvirksomhed med cirka 80 medarbejdere, der blandt andet arbejder med revision og rådgivning til både landmænd og andre erhverv i Thy, på Mors, Hannæs og Thyholm.