Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Lær af de dygtigste

Af ame - 7. nov. 2017 KL. 12:45

Seges inviterer til konference om fremtidens landbrug, hvor du kan hente inspiration fra de dygtigste i branchen.

Det er, ifølge Seges, ikke længere altid nok at være en dygtig fagmand for at få enderne til at nå sammen i en landbrugsbedrift. I det 21. århundrede skal der mere til. Men hvad er det for en X-faktor, der adskiller de gode fra de rigtigt gode - og hvordan bliver man selv en af de allerdygtigste?

Man kan få meget kvalificerede svar på det spørgsmål den 7. december på Sabro Kro. Her holder Seges konferencen "Fremtidens Landbrug - Hvor skal væksten komme fra".

Konference er for forretnings- og udviklingsorienterede landmænd, landbrugets unge talenter, rådgivere, finansielle samarbejdspartnere, investorer og andre med interesse for udvikling af dansk landbrug.

- På dagen afdækker vi, hvad der karakteriserer de landmænd, der klarer sig allerbedst, nemlig de to mest succesfulde procent. Der må være nogle fællestræk og måder at drive deres forretning på, som betyder at de kontinuerligt præsterer bedre resultater end kollegerne, siger Ivan Damgaard, chefkonsulent i Seges.

Den viden kan, ifølge Seges, være vigtig inspiration til andre landmænd, som trods flid og gode kompetencer ikke realiserer de samme gode resultater.

- Der er en masse inspiration at hente hos top to procent. De har typisk nye og alternative vinkler på, hvordan man finder og forløser vækstpotentialet i deres bedrift, og om hvordan man får den bedst mulige konkurrencekraft. Det er typisk ikke noget, som man kan kopiere en-til-en, men man kan tage elementer til sig og tilpasse dem i sin egen produktion, siger Ivan Damgaard.

Læs mere om programmet og tilmeld dig på tilmeld.events/fremtidenslandbrug. Sidste frist er 9. november.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame