De to søsterselskaber Kverneland Group og Great Plains fortsætter deres arbejde med at opnå synergieffekter til fordel for deres slutkunder og distributionspartnere. Målet er at styrke produktsortimentet og kundefordele

gennem proaktivt samarbejde inden for R&D samt andre funktioner. Det skriver Kverneland i en pressemeddelelse. Sammen har de to selskaber global rækkevidde og betydelige ressourcer, der anvendes til udvikling af fremtidens maskiner og systemer til jordbrug. I Vesteuropa, Polen og Ungarn vil salg og distribution i Great Plains blive integreret i Kverneland koncernens s infrastruktur med det formål at styrke det samlede udbud til slutbrugere og distributionspartnere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dai Watanabe, præsident og administrerende direktør hos Kverneland Group glæder sig over den positive udvikling i synergier mellem Great Plains og Kverneland Group. Han er desuden overbevist om, at integreringen af Great Plains i Kverneland Groups salgsorganisation i Vesteuropa vil give stærke fordele for slutkunderne og forhandlerne. Ifølge ham vil dette skridt yderligere styrke selskabets position som leverandør af intelligente og effektive systemer til landbruget.