Mælkeproduktion og mælkeproducenter får udelt opmærksomhed i det nye rådgivningsselskab D&K Gruppen, som har Vibeke Duchwaider og Erling Lundager Kristensen som partnere.

Af selskabets hjemmeside fremgår det blandt andet, at 10 procent af omsætningen vil blive investeret i udvikling af rådgiverkompetencer, udviklingsprojekter med kunder og investeringer i teknisk udstyr. Og så er det forretningsmæssige fokus skarpt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fjernet den fine indpakning i form af store rådgivningshuse, smart firmatøj og kantineordning. På den måde kan vi spare en masse intern koordinering og administration, reducere i omkostningerne og i stedet prioritere at investere i de rådgiverkompetencer, som fremtidens mælkeproducenter får brug for. Vi glæder os til at være med til at skabe fremtiden hos mælkeproducenterne, skriver selskabet på sin hjemmeside.

Selskabet har pt. fire ansatte, som udover Vibeke Duchwaider og Erling Lundager Kristensen er Dorte Brask-Pedersen og Rasmus Bygum-Krarup. Til 1. oktober bliver der ansat endnu en mand, fremgår det af hjemmesiden.