Almas Agro havde åbent hus den 4. juni.

- Vi er meget tilfredse med dagen, hvor mange af vores kunder kom forbi til en god snak. Der kom også mange nye ansigter, og det er jo altid herligt. Så vi har en del interesserede til vores nye og brugte maskiner, som vi skal følge op på de næste par uger, fortæller en tilfreds Stig Knudsen, administrerende direktør i Almas Agro A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var så stor tilslutning, at Almas Agro måtte sende en stafet ud efter flere grillpølser og drikkevarer, men den udfordring klarede de også, så nuværende og kommende kunder ikke gik forgæves.

Til åbent hus-arrangementet kunne de besøgende også få faglig snak med specialisterne fra Claas, FieldSense, DLL og SG om finansieringsmulighederne samt høre om det nye lejekoncept First CLass Rrental.

Der var stillet op med den helt store maskinpark med både Claas kendinge, Fliegl tipvogne og forretningens nyheder; Spearhead, VM Loader og Dina halmvogne. Fra sidstnævnte mærke blev der solgt en 12,5 m. Dina halmvogn på dagen. Vognen var netop ankommet til Hvam fra fabrikken dagen før åbent hus.