Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kuhn i kraftig vækst

Af Helge Plougmann Nielsen - 14. feb. 2018 KL. 09:38

Omsætningen i Kuhn-koncernen steg i 2017 med 13,2 procent, og den franske maskinproducent er nu tæt på at runde milliard euro i omsætning.

Kuhn, der blev grundlagt i Alsace i 1828, kom ud af 2017 med en omsætning på 966 millioner euro, hvilket var en stigning på 13,2 procent i forhold til året før. 61 procent af omsætningen genereres i Europa, og 32 procent kommer fra Nord- og Sydamerika. Kun fire procent omsættes i Asien og tre procent i andre lande.

- I dag tror vi mere end nogensinde på landbrugets fremtid og vores industri. 190 års erfaring i kombination med medarbejdernes engagement, og et udbygget distributionsnetværk, der sikrer nærhed til kunderne, betyder, at vi ser ind i fremtiden med lidenskab og tillid, siger koncernchef Thierry Krier og tilføjer:

- Vi er selvfølgelig stolte af virksomhedens lange levetid, men uden loyalitet fra kunder og partnere over hele verden, ville det ikke være muligt.

Målsætningen for Kuhn er, at nå en omsætning på 1,4 milliard euro i 2020.

Verdensomspændende produktion

Kuhn-koncernen beskæftiger godt 5.000 medarbejdere og der produceres redskaber på 11 fabrikker. De seks fabrikker ligger i Europa, mens der produceres på to anlæg i USA samt to fabrikker i Brasilien og en i Argentina.

Kuhn er repræsenteret i over 100 lande, og har gennem årene indleveret over 2.000 internationale patenter.

Siden 1946 har Kuhn været ejet af Bucher Industries AG, der også ejere en mindre aktiepost i Rauch, der producerer blandt andet gødningsspredere.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame