I lyset af Kubota's igangværende vækst i Europa, har den japanske virksomhed annonceret, at de vil investere 55 millioner euro i et nyt forsknings- og udviklingscenter i Europa. Det nye sted vil blive placeret i Crépy-en-Valois, Frankrig og vil være fuldt installeret inden 2020.

Det skriver Kubota i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den japanske producent fortsætter med de store investeringer i udvidelsen i hele Europa og investerer nu i et helt nyt forsknings- og udviklingscenter, der vil fungere som kompetencecenter for ingeniørarbejde til landbrugsmarkedet for traktorer, og base for Kubota's forskningsaktiviteter i Europa.

Globaliseringsproces

Ved at etablere et forsknings- og udviklingscenter i Europa med up-to-date tekniske og valideringsværktøjer, vil Kubota udvikle avanceret teknologi til de nyeste modeller for at imødekomme de specifikke krav fra de europæiske landmænd, alt imens de bevarer Kubota Gruppens DNA: pålidelighed, brugervenlighed og de laveste ejeromkostninger.

Som en del af Kubota's globaliseringsproces, har virksomheden intentioner om at booste udviklingen af produkterne, i tråd med ønsket om at tilpasse sig de særlige behov på markedet. Det nye center spiller en vital rolle i denne proces, så Kubota vil videreudvikle maskiner til landbruget, som er specielbygget til at arbejde effektivt med lokale afgrøder, jordforhold og arbejdsprocesser.