Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kubota investerer 55 mio. euro i nyt center

Af kfp - 6. jul. 2018 KL. 11:10

Kubota investerer 55 mio. euro i nyt europæisk R&D Center for traktorer.

I lyset af Kubota's igangværende vækst i Europa, har den japanske virksomhed annonceret, at de vil investere 55 millioner euro i et nyt forsknings- og udviklingscenter i Europa. Det nye sted vil blive placeret i Crépy-en-Valois, Frankrig og vil være fuldt installeret inden 2020.

Det skriver Kubota i en pressemeddelelse.

Den japanske producent fortsætter med de store investeringer i udvidelsen i hele Europa og investerer nu i et helt nyt forsknings- og udviklingscenter, der vil fungere som kompetencecenter for ingeniørarbejde til landbrugsmarkedet for traktorer, og base for Kubota's forskningsaktiviteter i Europa.

Globaliseringsproces

Ved at etablere et forsknings- og udviklingscenter i Europa med up-to-date tekniske og valideringsværktøjer, vil Kubota udvikle avanceret teknologi til de nyeste modeller for at imødekomme de specifikke krav fra de europæiske landmænd, alt imens de bevarer Kubota Gruppens DNA: pålidelighed, brugervenlighed og de laveste ejeromkostninger.

Som en del af Kubota's globaliseringsproces, har virksomheden intentioner om at booste udviklingen af produkterne, i tråd med ønsket om at tilpasse sig de særlige behov på markedet. Det nye center spiller en vital rolle i denne proces, så Kubota vil videreudvikle maskiner til landbruget, som er specielbygget til at arbejde effektivt med lokale afgrøder, jordforhold og arbejdsprocesser.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame