Kratrydderen FSA 130 er en ny del af Stihls PRO-sortiment, der primært henvender sig til professionelle brugere samt særdeles kræsne privatbrugere med den store have.

Som standard leveres den med et trimmerhoved, der klarer en klippediameter på 420 mm, men kan også udstyres med metalværktøj. Med en vægt på bare 4,4 kg, inviterer maskinen til lange arbejdsintervaller, hvorfor Stihl anbefaler at benytte de udholdende AR-rygbatterier eller de bærbare AP batterier, der benyttes via en specialfremstillet Stihl-rygsæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en kratrydder med imponerende skærekraft, som holder samme høje standard som de benzindrevne kratryddere og der hører naturligvis et bredt udvalg af skæreudstyr til modellen. Den er enkel at betjene, lydsvag, slank og moderne", siger produktchef hos Andreas Stihl Norden AB, Niclas Zetterberg.

Kan bruges i regnvejr

Den batteridrevne FSA 130 kratrydder er udviklet med fokus på høj grad af holdbarhed, optimal ergonomi for brugeren og kan benyttes i regnvejr. Ganske som en stor del af de øvrige PRO-maskiner er FSA 130 udstyret med en EC-motor. Kratrydderen er to-håndsbetjent og kan indstilles til 3 forskellige hastigheder, ved et enkelt tryk på knappen i det ene håndtag.

Maksimal hastighed i trin 3 er 7.700 o/min. (eller 9.800 o/min. med metalværktøj).