Den tyske vognfabrikant Krampe har i år taget valget om at ansætte udenlandsk arbejdskraft for at styrke deres fokus på eksport til udlandet. Kenneth Brønner fra Bjert ved Kolding begyndte i sin nye stilling som eksportansvarlig for Nordeuropa hos Krampe i juli.

Kenneth Brønner har tidligere været ansat som produktansvarlig hos MI. Ifølge Kenneth selv valgte han at takke ja til jobbet på grund af den spændende opgave, det er at skulle udvikle Krampes eksport-aktiviteter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er stolt af, at have fået denne mulighed. Krampe bliver større og vil gerne udvide, og jeg skal være med til at gøre Krampe mere nærværende overfor kunderne - Krampe er en familie både internt og eksternt, fortæller Kenneth Brønner.

Hvis arbejdsdagen ikke foregår på hjemmekontoret, er Kenneth ude ved forhandlere rundt omkring i Nordeuropa eller på fabrikken i Coesfeld, Tyskland, som ligger cirka 600 kilometer fra hjemmet i Kolding, hvor han bor med sin hustru og to små piger.

- Jeg har turdet tage jobbet så langt væk, fordi Krampe fra start har lagt stor vægt på, at mit familieliv også er vigtigt. Men jeg kunne selvfølgelig ikke have gjort det uden opbakning fra min kone, fortæller Kenneth Brønner, der synes den største udfordring ved at tage et job i Tyskland har været sproget, som han nu er kommet godt efter.

Krampes kvalitet

Fra sit tidligere job kendte Kenneth Brønner allerede til Krampes produkter, og det har derfor været nemt for ham at finde sig til rette i det nye job.

- Det vigtigste at vide om Krampe er vores kvalitet, og den energi vi lægger i, at kunden skal opleve stor komfort ved at køre med vores produkter, siger Kenneth Brønner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Kenneth Brønner har Krampe i år ansat en eksportansvarlig for Østeuropa + Rusland og en ansvarlig for Vesteuropa + resten af verden, som også skal bidrage til at styrke Krampes fokus på eksport til udlandet.