Kramp og John Deere udvider deres strategiske partnerskab til Frankrig, Polen, Portugal og Spanien. Andre europæiske lande vil følge i næste fase. Efter en vellykket start på samarbejdet på det tyske marked vil aftalen blive formaliseret i 2019.

- Som førende virksomheder inden for vores respektive brancher deler Deere og Kramp de samme værdier og et fælles formål: At samarbejde med forhandlere for at sikre succes. Dette var udgangspunktet for vores partnerskab i Tyskland, og det har vist sig at gavne både landmænd og forhandlere, siger Eddie Perdok, CEO for Kramp Groep.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Partnerskabet har gjort det nemt for John Deere-forhandlere i Tyskland at bestille, lagerføre og sælge supplerende reservedele og tilbehør via en enkelt kanal. I den kommende periode vil andre europæiske John Deere-forhandlere også få adgang til et bredt udvalg af John Deere-tilbehør, Vapormatic-dele og den omfattende Kramp-produktportefølje via en onlineplatform og understøttet af førende logistik.

Forhandlerne vil også kunne drage fordel af ekspertise inden for teknik, markedsføring og detailhandel og øge salget ved hjælp af John Deere-showrooms.

- Vi stræber i alt, hvad vi foretager os, efter at gøre bestillingsprocessen af reservedele fra Kramp så nem som mulig for vores kunder. Med denne aftale kan vi tilbyde John Deere-forhandlere en one-stop-shoppingløsning for alle reservedele, siger Eddie Perdok.

John Deere og Kramp deler det samme værdisæt, der sætter kvalitet og kundeservice i forreste række.

- Det er afgørende, at vi kan tilbyde en ganske særlig kundeoplevelse gennem hele levetiden for vores produkter, siger Christoph Wigger, Vice President for salg og marketing i John Deere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter Tyskland bliver John Deere-forhandlere i Frankrig, Polen, Portugal og Spanien de første til at få adgang til et udvalg af over 500.000 produkter fra Kramps portefølje, John Deere-tilbehør og Vapormatic-dele via extraparts.deere.com.

MAN