De ansatte i produktionen hos Kopenhagen Fur har svært ved at følge med den store efterspørgsel på minkskind.

Derfor er Kopenhagen Fur nu på udkig efter nye kollegaer til deres i forvejen 240 mand store produktionsenhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det glæder naturligvis Torben Nielsen, administrerende direktør for Kopenhagen Fur.

- Det er jo lidt af et luksusproblem. Vi oplever for tiden, at flere og flere udenlandske minkavlere vil sælge deres skind hos os i Glostrup. Det betyder, at vi fremover skal sortere ekstra mange minkskind om året her i vores haller i Glostrup, og det kræver altså flere dygtige og arbejdssomme folk, siger Torben Nielsen.

Udvider

Verdensmarkedsprisen på mink har det seneste år taget et mærkbart fald, men det betyder ikke nedgang i mængden af arbejde hos Kopenhagen Fur. Priserne ser ud til at have vendt, pelsgiganten vinder i øjeblikket markedsandele fra internationale konkurrenter, og mængden af skind, som skal under hammeren, er støt stigende.

Derfor skal der bruges flere hænder.

- Da vi er den eneste danske virksomhed, som beskæftiger sig med skindsortering uddanner vi selv vores medarbejdere. Det vi søger hos vores nye kolleger er engagement og glæden ved at gøre et godt stykke arbejde. Har man så en erfaring fra industriproduktion eller en håndværkmæssig baggrund er man godt på vej, siger personalechef Peter Kobjevsky, som opfordrer alle interesserede til at søge jobbet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kopenhagen Fur forventer at skulle håndtere 25 millioner minkskind i den kommende sæson, men allerede sæsonen efter vil dette tal stige med 2 millioner.

Derfor udvider Kopenhagen Fur produktionskapaciteten med en ny 6.000 kvadratmeter stor tilbygning, hvilket på sigt giver auktionshuset en sorteringskapacitet på 32-33 millioner skind.