Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Konference om ulykker i de grønne brancher

Af joa - 7. sep. 2018 KL. 07:00

En ny arbejdsmiljø-konference zoomer ind på ulykkesforbyggelse i blandt andet landbruget.

Et godt og sundt arbejdsmiljø er vejen til en sikker arbejdsplads og glade medarbejdere. Derfor inviterer BAU Jord til Bord alle, der arbejder i de grønne brancher - landbrug, skovbrug, gartnerier, planteskoler, anlægsgartnerier og maskinstationer - til en stor arbejdsmiljøkonference. Den er den første af sin slags i Danmark, og det første tema er ulykkesforebyggelse. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Hvis vi skal forbedre ulykkesstatistikken i de grønne erhverv, skal vi være klar på aktivt at arbejde med løsninger og tage sagen i egen hånd. Konferencen henvender sig derfor til ansatte og virksomhedsejere, der har lyst til at blive inspireret og få ny viden gennem ikke mindst inspirerende oplæg, men også brancherelevante workshops. Blandt talerne er nudgingekspert Morten Münster, og på de forskellige workshops kan deltagerne få lov til at arbejde med kroppen som et redskab, få gode idéer til at gentænke arbejdsmiljøarbejdet og meget mere, lyder det i pressemeddelelsen for arrangementet, som finder sted onsdag den 3. oktober i Middelfart.

Konferencen bliver til i et samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter GLS-A og 3F, brancheorganisationerne DM&E, Danske Anlægsgartnere og Seges samt Miljø- og Fødevareministeriet.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame