- Vi har haft et godt og tæt samarbejde i ti år, og det er naturligt, at begge parter er klar til at se på tingene med nye øjne. Vi har valgt at følge opgaverne fornuftigt til dørs, og vi har bedt Anne Villemoes om at hjælpe med at definere profilen på den, der skal overtage jobbet, som vi forventer vil blive besat eksternt, siger CEO for Danish Crown Kjeld Johannesen.

De kommende måneder vil Anne Villemoes varetage opgaven som rådgiver for direktion og formandskab og følge en lang række opgaver til dørs - herunder udarbejdelsen af årsrapport og lignende. Hun vil også fortsat fungere som strategisk sparringspartner i koncernens kommunikationsafdeling frem til udgangen af november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været en fantastisk og lærerig oplevelse at være med til at skabe nye værktøjer og sætte Danish Crown på kortet på en ny måde. Men nu trækker det i mig for at prøve kræfter med nye opgaver i et andet regi. Efter nøje overvejelse bliver det i rollen som selvstændig kommunikationskonsulent, når vi har afrundet det gode samarbejde i Danish Crown familien, siger Anne Villemoes, som i ti år har haft ansvaret for kommunikation i hele koncernen.

- Anne har sat sit tydelige præg på koncernens ansigt - og på det mindset, der i dag er med til at definere hele vores værdikæde. Det var Anne, der for en årrække siden introducerede den ene sætning, der samler både vores kerneforretning og vores værdisæt - It's All About Food - og det er hende, der igennem årene har sørget for, at det i dag gennemstrømmer vores måde at arbejde på - og de signaler vi sender. Og det er et markant fingeraftryk, hun på den måde har sat på koncernen, siger Kjeld Johannesen.