Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kina såede kimen til nyt samarbejde

Af joa - 4. sep. 2018 KL. 15:00

Danish Pig Academy var værter ved delegationsbesøg fra Kina.

I sidste uge besøgte en delegation bestående af administration og virksomheder fra den kinesiske Jilin-provins Danmark og Danish Pig Academy i Herning. Besøget blev arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Dansk Agro Industri, EKF og den danske ambassade i Beijing.

Baggrunden for besøget var dansk interesse i svineproduktion i Kina, herunder investeringer med ny teknologi i den agri-kulturelle industri i Jilin-provinsen, som Danish Pig Academy skriver i en pressemeddelelse.

- En stor del af Danish Pig Academys medlemmer benyttede muligheden for at præsentere deres virksomhed og de interesser, de har i det kinesiske marked for de delegerede og hermed så kimen til et nyt dansk/kinesisk samarbejde. Agromek fik endvidere mulighed for at promovere deres udstilling i november, og desuden deltog andre af Dansk Agro Industris medlemmer på lige vilkår med Danish Pig Academys. Ved arrangementet fik de kinesiske virksomheder også mulighed for at præsentere sig selv og de interesser, de har i den danske landsbrugssektor. Nøgletemaer var bedre udnyttelse af strå i forhold til energi, organisk gødning, udnyttelse af affaldsstoffer fra svineproduktion med mere, lyder det fra Danish Pig Academy.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame