Traditionen tro afvikles DM i udkørsel af træ hver tredje torsdag i august, når Langesømessen inviterer gæster med interesse for juletræer og pyntegrønt samt forskelligt maskineri indenfor på det smukke messeområde, skriver DM&E i en pressemeddelelse. Tilskuere kunne i år også beundre Kennets tav på den finske udkørselsmaskine fra Sampo Rosenlew FR48 under udkørselsmesterskaberne. Kennet evnede at køre den mest præcist med den hurtigste tid og vandt derfor konkurrencen for tredje år i træk. I alt har Kennet vundet DM i udkørsel af træ otte gange.

I år duellerede otte erfarne maskinførere på en af skovens specialmaskiner om at vinde vandrepokalen og den prestigefyldte titel. Allerede under første runde var Kennet den bedste, og i sidste finaleheat tog Kennet endnu en overbevisende sejr med sin tid på 8:19. Mesterskabets nr. 1 var efterfulgt af Morten T. Jørgensen, der klarede banen på 50 sekunder mere, og Josef Karlsson kunne også træde op på sejrsstubben med en flot tredjeplads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Placering og tider for deltagerne ved DM i udkørsel:

1. Kennet Birch Vinderslev - 8:19

2. Morten T. Jørgensen - 9:09

3. Josef Karlsson - 11:40

4. Poul-Henning Johansen - 12:32

5. Lars Prangsgaard - 13:17

Artiklen fortsætter efter annoncen

6. Thomas Thomsen

7. Ronnie Thomsen

8. Claes Petersen

Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening, DSF der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for praktiske afvikling af mesterskabet var skoventreprenør Bjarne Kallehauge. Ved mesterskabet blev der dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn.