Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kendt ansigt ny salgsdirektør

Af mod - 6. dec. 2017 KL. 12:10

Som led i den fremtidige udvikling af virksomheden, har maskinhandler Ellen Jørgensen, ejer af firmaet A.P Jørgensen, fra 1. januar 2018 ansat den 50 årige Jim Thygesen.

Den sønderjyske Claas-forhandler, A.P. Jørgensen, får pr. 1. januar ny salgsdiretør i form af Jim Thygesen, som afløserHans Bjerregård, som har været hos A.P. Jørgensen i 52 år.

Maskinforretningen med base i Ribe fortæller, at Hans Bjerregård har igennem sit virke været afgørende for udviklingen af et af Danmarks bedste serviceteams, i sin funktion som værkfører i virksomheden i 45 år. Han har igennem de sidste tre år været direktør og daglig leder for firmaet. Hans vil fra 1. januar 2018 fortsat være tilknyttet virksomheden i en overgangsperiode, og i løbet af foråret gå på velfortjent pension.

- Jeg er dybt taknemmelig for den store loyalitet, Hans altid har vist overfor, først min mand, og de sidste 17 år også overfor mig. Det er hele hans arbejdsliv han har været ansat hos os. Den store ekspertise han har oparbejdet gennem alle disse år, har han lovet, at han vil stille til rådighed for firmaet, så længe der er brug for det. Jeg ønsker Hans alt godt i fremtiden, fortæller Ellen Jørgensen, som er den nuværende ejer af A.P. Jørgensen.

Kendt person

Det bliver en kendt person, som overtaget jobbet i form af Jim Thygesen. Han har med bopæl i Jels en forankring i regionen, og er særdeles godt kendt med mange af de landmænd og maskinstationer, som A.P. Jørgensen i dag servicerer.

- Det er naturligvis en stor opgave som jeg er ydmyg overfor - de mange kompetente medarbejdere er fundamentet i virksomheden, men jeg glæder mig meget til dette, idet virksomheden altid har haft min opmærksomhed igennem mange år - og jeg må sige, at jeg er også stolt over at kunne bidrage med min erfaring fra maskinbranchen, fortæller Jim Thygesen

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame