Årsmødet kunne mønstre end 120 deltagere, der var vidne til en dag med blandt andet årets beretning, valg til ledelsen, valg til udvalg og kåring af Årets LUer.

Valg til ledelsen

Maria Jeppesen, Jesper Engelund, Kasper Kamp Christensen var på valg og ønskede ikke genvalg. Ann Rendbæk sagde farvel til ledelsen et år før tid og gav dermed et medlem mulighed for at blive valgt for et år. Der var kampvalg til de fire poster, som blev besat af:

Artiklen fortsætter efter annoncen

20-årige Anders Bach, Holbæk Odsherred LU, 29-årige Esben Tanghus, Midt- og Sydvestsjælland LU, 22-årige Thorbjørn W. Koefoed, Bornholm LU, som alle blev valgt for to år, og 23-årige Louise Aa. Jakobsen, Vestfyn blev valgt for et år.

Der blev også valgt to suppleanter: Nicoline Sørensen og Anders Petersen

De tre øvrige ledelsesmedlemmer formand Svend Nygaard, Peter Jørgen Koch og Mads E. Mortensen var ikke på valg og fortsætter altså i ledelsen.

Årets LUer

Prisen som Årets LUer 2015 gik til 21-årige Anders Petersen, formand for Østfyns LandboUngdom. Det var Frederik fra Østfyns LU, der havde indstillet ham til prisen, med ordene: ?Østfyn indstiller formand Anders Petersen på 21 år til årets LU?er 2015, fordi han er hjælpsom og hviler i sig selv, altid går forrest, når arbejdet i foreningen skal gøres, fordi han lever og ånder for LandboUngdom, fordi han er en stor drivkraft for KLUB 1 på Fyn, og sidst men ikke mindst fordi han får mange nye og unge med i LandboUngdom

- Det er et kanon skulderklap at få, det er dejligt, at der bliver sat pris på mit arbejde, sagde Anders Petersen i forbindelse med prisoverrækkelsen.