Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kampen ud af tørkens konsekvenser starter her

Af SSV - 10. aug. 2018 KL. 11:00

Århundredes værste tørke har sat sine dybe spor overalt efterhånden og landmændene er nu nødt til at se konsekvenserne i øjnene

Onsdag den 15. august inviterer Landboforeningen Kronjylland og rådgivningsvirksomheden LMO derfor alle interesserede landmænd til LMOs hovedkvarter i Søften til et møde, hvor man kan få snakket tingene igennem og ikke mindst høre om de løsningsmuligheder, den enkelte landmand står med efter den her katastrofale vækstsæson.

Det skriver LMO i en pressemeddelelse.

Oplægsholdere er udover formanden for Landboforeningen Kronjylland Christian Jensen også næstformand i Landbrug og Fødevarer, Lars Hvidtfeldt, der vil fortælle om det, man på politisk plan arbejder med i øjeblikket.

I det østjyske er flere landmænd yderligere ramte, fordi de er fastholdt i deres kontrakter med halmvarmeværker, det og relaterede emner omkring situationen med halm, mængder og salg vil Erik E. Poulsen fra Danske Halmleverandør komme ind på og endelig vil chefkonsulent hos LMO, Torben Wiborg se lidt mere praktisk på, hvad man selv kan og bør gøre nu, som landmand. For en ting er sikkert, situationen kræver, at man er proaktiv på en række områder for at komme fornuftigt videre.

Der er ingen tvivl om, at konsekvenserne af tørken rækker ind i 2019 og for kvægbrugernes side også langt længere ind i fremtiden.

Landboforeningen Kronjylland er vært ved et tragtement, som starter kl. 18 inden mødet går i gang klokken 19. Her bliver der mulighed for at vende situations alvor landmand og landmand imellem.

Alle er velkomne, skriver LMO.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame