Den 1. maj bliver Kædeby Maskinforretnings olieafdeling officielt overtaget af Uno-X Energi. Det oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse.

- Vi har opkøbt Kædeby Maskinforretnings olieafdeling, fordi vi med vores størrelse kan være med til at holde liv i og videreudvikle en god og sund lokal forretning. Vi laver ikke om på olieforretningen, og vi er glade for at kunne beholde de samme ansatte på kontoret på Kædebyvej 1, siger Michael B. Hansen, divisionschef hos Uno-X Energi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kædeby Maskinforretning har siden 1959 bl.a. tilbudt salg af fyringsolie, smøreolie og transportdiesel til både landbrug og erhverv på Langeland. Sådan vil det fortsat være.

- Vi har gennem mange år holdt de lokale virksomheder forsynet med olie og diesel, så de har kunnet drive deres forretning. Det vil vi fortsætte med at gøre. Med et selskab som Uno-X i ryggen vil vi fremover stå langt stærkere på et benhårdt konkurrencemarked, hvor det ikke altid er lige nemt at være den lille. Vi får nu flere tangenter at spille på, og det ser jeg frem til, fortæller Carsten Wessel, indehaver af Kædeby Maskinforretning.

For kunderne bliver eneste synlige forskel, at der pr. 1. maj kommer til at være et Uno-X logo på regningen. Betingelserne vil være de samme, og det vil også være de samme personer, der tager telefonen, når kunderne ringer.