Den nordjyske maskinhandler S.D. Kjærsgaard der blandt andet forhandler Case IH i det jyske og importerer Case Construction i hele Danmark og Island, etablerer nyt Case Center i Karlslunde.

- Vi har købt et eksisterende værksted og administrationsbygninger i Karlslunde med overtagelse i marts 2018 og vil desuden opføre udstillings- og lagerhal, fortæller Palle Kjærsgaard, direktør i S. D. Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er super glad for vi nu har fundet den rigtige lokation, det er den bedste julegave jeg har givet mig selv og SDK længe.

Han fortæller desuden, at det nye center skal understøtte den store interesse og de forventninger der er til blandt andet brandet Case Construction hos S.D. Kjærsgaard, der har haft importen siden 2011.

Nye kolleger

- Vores nuværende salgs- og serviceteam på Sjælland vil vokse, vi går nu i gang med at rekruttere nye skarpe profiler til salg af maskiner og eftermarked samt servicemontører, fortæller Palle Kjærsgaard, som udover r den kommende afdeling i Karlslunde også driver forretning i Kolding, Hornslet ved Aarhus, Frejlev ved Aalborg og Vrå i Vendsyssel.

Service er topprioritet

- Med det nye Case Center i Karlslunde kan vi tilbyde 24/7/365 afhentning af reservedele eller levering med SDK Express, vi har naturligvis onsite service som i dag og får nu også mulighed for at udføre reparationen på Vores eget værksted i Karlslunde? lyder det fra direktøren, som fortsætter:

- Og skulle vi mod forventning ikke kunne levere reservedelen, så tilbyder vi kunderne en anden maskine så jobbet kan gøres færdigt, for tid er penge, fortæller han.