Intet er overladt til tilfældighederne, når en belgisk vognproducent som Joskin fylder år. For da Joskin i denne uge kunne fejre 50 år, var alt planlagt ned til mindste detalje. Joskin havde inviteret forhandlere og pressefolk fra hele verden og selvfølgelig alle fra familien Joskin selv til jubilæumsfest.

De omkring 450 gæster, der deltog i festlighederne levede sig ind i hele Joskins univers, hvor der blev holdt taler, fremført shows, lavet udfordringer og ikke mindst festet med god mad og musik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der ville selvfølgelig ikke have været nogen rigtig Joskin fest uden overraskelser ? og dem havde Joskin mange af. For den belgiske virksomhed præsenterede en række af nyheder til både landbruget og entreprenørerne.

Joskin er en familieejet virksomhed, hvor Victor Joskin er i spidsen. Med sig på sidelinjen har han sine tre børn; Didier, Vinciane og Murielle.

Hos Joskin arbejder der i dag næsten 800 mennesker, og virksomheden har forhandlere i hele verden og fabrikker i flere lande.

Følg med udviklingen

Der var ingen tvivl om, at Joskin familien havde set frem til jubilæet og at vise hele deres virksomhed frem.

- At så mange mennesker møder op til vores jubilæum er et bevis på, at Joskin har mange gode år at se frem til endnu ? både for os som leverandør, men også for forhandlerne, fortalte Victor Joskin i sin tale til jubilæet, hvor han desuden lagde stor vægt på, at det er vigtigt at følge med tiden og udviklingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har aldrig været landmanden, der ville blive ved med at arbejde med sin hest - tværtimod. For mig er det noget vrøvl, hvis man kun vil arbejde på samme måde hele livet og ikke kan se meningen med at udvikle sig, sagde Victor Joskin, og fortsatte:

- Hele Joskins udvikling beviser, at det netop er så vigtigt at følge med udviklingen. Jeg håber, det kan inspirere andre til at gøre det samme.

Mange af de nyheder, som Joskin præsenterede var i tråd med Victor Joskins tale om udvikling. For her var mange velkendte vogne, som netop er blevet videreudviklet.

Især to af de nyheder, der blev præsenteret til jubilæet er relevante for Danmark. Den ene er Silo Space 2, og den anden er Ferti-Space 2. Du kan læse meget mere om de to nyheder lige her.