Jørgen Hyldgård Staldservice, Holstebro, der udvikler, producerer og sælger staldmekaniserings- og miljøløsninger, har 1. januar overtaget alle aktier og dermed alle aktiviteter i Infarm i Støvring. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Opkøbet anføres som konsekvensen af landbrugets manglende investeringsevne i nye driftsbygninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med opkøbet styrker vi vores knowhow inden for gyllehåndtering både med hensyn til forsuring og lugtreduktion. Infarm A/S? produkter kommer til at indgå i vores produktportefølje på lige fod med vore andre produkter, hvilket vil betyde, at vi fremover har mulighed for at sammensætte netop de løsninger, vores kunder efterspørger, skriver adm. direktør Ken Hyldgård i pressemeddelelsen fra Jørgen Hyldgård Staldservice.

Service fortsætter

De to virksomheder vil i samarbejde fortsætte serviceringen af de tilsammen knap 150 forsuringsanlæg ude hos kunderne, og nuværende Infarm-kunder skal derfor ikke bekymre sig om fremtidig servicering af deres anlæg, anføres det. Levering af svovlsyre til forsuringsanlæggene vil også være uændret.

Driften af Infarm vil fortsætte stort set uændret, og det vil stadig være muligt at kontakte virksomheden direkte på adressen i Støvring eller på e-mail og telefon.

Udvikling og produktion af forsuringsanlæg og lugtreduktionsanlæg til behandling af gylle inden for kvæg, svin og mink vil blive samlet på adressen i Støvring for at sikre udviklingen inden for gylleforsuring og lugtreduktion. Hertil kommer, at Infarm A/S nu får mulighed for at markedsføre hele produktprogrammet fra Jørgen Hyldgård Staldservice.

Direktør fratræder

Ken Hyldgård vil fremover fungere som administrerende direktør i både Infarm A/S og Jørgen Hyldgård Staldservice A/S. Nuværende direktør i Infarm, Henrik M. Østergaard, fratræder i forbindelse med overtagelsen, men fortsætter i selskabet som konsulent. Den resterende medarbejderstab fortsætter i uændrede stillinger.