Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Johs Mertz tilføjer ny rotorklipper til programmet

Af JOF - 19. jun. 2019 KL. 09:00

Amerikanske Woods kommer med Batwing til de danske frømarker.

Efter Spearhead valgte at gå solo med én forhandlerorganisation i Danmark har Johs Mertz været på jagt efter et tilsvarende produkt, skriver Johs Mertz i en pressemeddelelse. Det er især pudsning af græsfrømarker som mange af deres kunder har behov for en stærk maskine til.

Valget er faldet på Amerikanske Woods med Europæisk hovedsæde i Belgien. Woods har mere end 50 års erfaring med udvikling og produktion af rotorklippere og dette giver sig blandt andet udslag i 6 års garanti på gearkasser. Derudover udmærker Batwing sig ved at være udstyret med fjederophængt tandemhjul, ekstra knive til findeling af materialet og et kraftigt skjold der er designet således at afbøjningspladerne hjælper til at skære materialet flere gange, hvilket giver mere fintsnittet materiale og giver en jævnere fordeling, skriver Johs Mertz.

Ved Johs Mertz' testkørsel på demomarken i Maribo oplevede de, hvor helt helt tæt på jorden, man kan komme med Batwing. Det er utroligt vigtigt for frøavlere at kunne lave en meget tæt afpudsning for at skabe lys til de nye skud, der giver næste års frøstængler. Den kraftige opbygning Batwing har sammen med fjederophænget den bedste forudsætning for at løse denne opgave til UG, oplyser Johs Mertz.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame